24 september, 2017 Av Anton Av

Hemleverans av färskfoder till hundar

Många hundägare spenderar mycket tid med att handla hem mat till sin hund. Har man en mindre hund så kanske det inte blir så stora mängder att bära hem men det tar likväl tid att bege sig till affären och sen frakta hem maten. Har man en stor hund blir det många tunga säckar som ska släpas hem.

Om man dessutom föredrar att ge sin hund färskfoder blir det ännu tyngre. Då vore det kanske skönt att få allt foder till sin hund levererat hem direkt till dörren. Med Foderboxen kan du få precis det. Du beställer en box med foder till din hund som sen kommer direkt hem till din dörr.

Så här fungerar det

På Foderboxens hemsida kan du först kontrollera om de kan leverera hem till dig genom att fylla i ditt postnummer. Bor du i Stockholm, Uppsala eller Mälardalen är chansen stor att du kan få hundfoder levererat hem till dig. Sen är det bara att välja ut den foderbox som passar din hund bäst. Det finns flera olika typer av färskt, fryst foder till hunden.

Betalar gör du enkelt med bank/kreditkort på hemsidan och sen väljer du vilken vecka du vill ha hundmaten levererad, tips: använd ett kreditkort med bonus. Maten levereras varje vecka på kvällstid. Om du inte är hemma när leveransen kommer ställs den utanför din dörr.

Glad hund i gräset

Stort utbud på foder och hundgodis

Det finns ett stort sortiment av foder att välja på. Förutom ett stort sortiment av färska, frysta produkter finns det också en del torkade produkter att välja mellan så som blodpulver och andra fodertillskott till hundar som behöver lite extra näringsrik kost. Välj också mellan flera olika sorters torkat hundgodis tillverkade av köttprodukter.

Fördelar

En stor fördel med att beställa hundfoder på nätet är att det är enkelt. Du slipper ägna tid åt att ta dig till en butik och gå runt där för att välja ut mat åt din hund. Du slipper också att bära hem stora lass med foder.

Nackdelar

En nackdel med att handla hundmat online är att du inte själv kan se och känna på varorna innan du köper dem. I en fysisk butik kan det kanske även finnas möjlighet för din hund att få smaka på foder och godis innan ni bestämmer vad ni ska köpa.